Мерителна кана 1,5л.

  • Мерителна кана 1,5л.
Наличност:
В наличност
Код на продукта:
E-286
Производител:
Poly Time, Turkey
1.29лв.

Цената е без ДДС

Без рейтинг Напишете отзив

Мерителна кана

Модел: E-286

Капацитет: 1,5л.

Прозрачна

Цени на едро:

10-20 бр.:  - 15%

над 20 бр.: -20%Сподели

Брой Цена за един
10 или повече 1.10лв.
21 или повече 1.03лв.
Напишете отзив