Лопатка, перфорирана, полипропилен 180 гр., GISPH-01

  • Лопатка, перфорирана, полипропилен 180 гр., GISPH-01
Наличност:
В наличност
Код на продукта:
GISPH-01
1.25лв.

Цената е без ДДС

Без рейтинг Напишете отзив

Молед: GISPH-01

Капацитет: 180 гр.

Материал: Полипропилен

Налични цветове: Прозрачен


Сподели

Напишете отзив